-

-
Elämää itämaisten kissaveljesten kanssa on kertomus määrätietoisesta kissasta, Manusta, joka haluaa tehdä asiat niin, kuin itse parhaakseen näkee. Manu ei kysele toisten mielipiteitä, vaan toimii ajattelematta hetken mielijohteesta. Manun "elämän pendolinolla" pääsee lujaa, mutta toimivatko hätäjarrut? Manun luonteeseen kuuluvalla tavalla kaikki kääntyy monesti päälaelleen ja pienistäkin vastoinkäymisistä saattaa tulla katastrofaalinen murhenäytelmä. Päättäväisyydellä, jääräpäisyydellä ja lujalla tahdonvoimalla Manu löytää kuitenkin aina jotakin hyvää elämästä. Manu on sosiaalinen, mutta kuitenkin itseään rakastava päällepäsmäri, joka sättii veljeään Messiä. Pääseekö Messi pakoon nousevaa myrskyä? Manu kertoo veljesten arkielämästä ja tohelluksista päiväkirjatyylillä mitään salaamatta ja totuuden mukaisesti.

sunnuntai 31. elokuuta 2014

Nyt ei oo satanu taas hetkeen, mut kelit on muuten ollu aika hanurista. Pekka Pouta puhuu lööperiä ja lupaa taas länteen sateita. Jonku asteinen trombi kävi ravistelemassa pihlajapuita, jotta marjat vaan ropaji. Tuuli teki pikkusen tuhojaan ja paisko männynkäpyjä mihin sattuu. Istuin ikkunalla ja kattelin kieppuvia oksan pätkiä ja mitä mun silmäni näkivätkään!? Tuulen riepottelemalla oksalla lensi tuttu matkaaja, se perhanan kiusaajaorava! Olipa rento näky kattoa sen rotan menoo. Toivottavasti tuuli nakkaa sen seuraavaan kylään.


2 kommenttia:

  1. noi perhanan majavat ovat kyllä yks maanvaiva,aina kun mekin meinataan et se on meijän pihalta häippässyt nii eikö se pirulainen ilmesty jostain säksättämään ja hyppimään parvekkeen eteen.....ja sit toi yks tohelo kaksjalkanen viel höpisee niil....perk.....THiutu-H&Hessu-H

    VastaaPoista